Welkom

Wil jij met vernieuwde energie werken aan je sport- en levensdoelstellingen? Dan ben je bij Total Recharge Massage aan het goede adres.

Inge van Trigt, eigenaresse van de massage- en natuurgeneeskundige therapie praktijk, helpt sinds 10 jaar met passie mensen hun zorgvraag te realiseren.

Behandelingen

Energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche zijn de vijf natuurgerichte principes waarop Total Recharge Massage draait en draait en draait in een spiraalvorm die mij toelaat mensen via een holistische aanpak te begeleiden hun energie weer te laten stromen en batterij op te laden, naar het niveau dat zij zelf willen helpen bereiken.

Wanneer je als (top) sporter begeleid wilt worden in het verleggen van je grenzen en het bereiken van je sportieve doelstellingen, dan kan je bij mij terecht voor periodieke massages en taping.

Als sportverzorger ben ik sinds 2014 aangesloten bij Kinheim Honkbal te Haarlem. Ook begeleid ik sporters of teams gedurende kortstondige wedstrijdperiodes zoals in:

2016 – Senior League Softball Europe-Africa Regional Tournament, Moergestel
2016 – EK Athletiek, Amsterdam
2014 – FIH Masters World Cup, Dames US 40+, Den Haag/Rotterdam
2014 – Challenge Aspen Marathon Team, Lissabon marathon
2013 – Challenge Aspen Marathon Team, Amsterdam marathon
2012 – Challenge Aspen Marathon Team, Lausanne marathon.

Het uurtarief is 60€.

Als natuurgeneeskundig therapeut is Total Recharge Massage aangesloten bij de beroepsorganisatie BATC, Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument. Als lid van deze organisatie, worden behandelingen veelal vanuit de aanvullende verzekering vergoed.

Wil je weten of jouw verzekering mijn behandelingen vergoedt? Contacteer me dan.

women getting a massage

Over mij

Ik ben een energieke vrouw die sinds haar 14e in zes verschillende landen heeft gewoond en daardoor open staat voor verschillende culturen, gewoontes en vooral zich niet gek laat maken door wat niet kan, maar zich juist gevoed voelt door de uitdaging doelen te bereiken die een mens voor zichzelf stelt.

In 2004 ben ik gebeten door het massage virus tijdens een cursus sportmassage. Dit virus heeft mij sindsdien niet meer losgelaten. In 2007 ben ik mijn eigen praktijk gestart en in 2009 heb ik de opleiding tot medisch masseur in Zwitserland voltooid. In 2015 startte ik mijn praktijk in Haarlem, in 2016 ben ik voor het eerst als examinator opgetreden en vanaf 2017 ga ik lesgeven in het massagevak.

De passie is met de paplepel ingegoten aangezien mijn moeder in Indonesië is opgegroeid en opgevoed met een grote Chinese invloed. Kruiden, wikkels, planten en massage zijn vanaf dag 1 onderdeel geweest van onze dagdagelijkse gezondheid zowel als de EHBO.

Kom je bij mijn in de praktijk, dan tref je iemand die luistert naar jou en je zorgvraag en die je gericht gaat helpen je zorgvraag te beantwoorden of je doorverwijst naar iemand die daar beter voor is geschikt.
Het doelgerichte komt vooral vanuit mijn zakelijke achtergrond waar ik 10 jaar in productiviteitsconsulting en training en development werkzaam ben geweest. In mijn praktijk vind je een constructieve combinatie van doel- en mensgerichtheid vanuit een holistische aanpak.

Dit zeiden mensen over Total Recharge

Katja Rochat

Grâce aux massages sportifs d'Inge, mon corps ainsi que mon esprit sont en harmonie. Elle m'a donné de nombreux conseils concernant le fonctionnement de mes muscles et cela m'aide quotidiennement dans mes études en danse.

Marie-Eve Sévigny

La sclérose en plaques augmente la tension dans les muscles de mes jambes. Inge a travaillé avec moi pour soulager cette tension et me permettre de marcher plus facilement. Cela améliore aussi mes sessions de physio-thérapie.

Hilary Stellingwerff

Inge is een goed geschoolde beoefenaar van het vak, met sterke kennis van anatomie en meerdere massage technieken, waardoor zij uitblinkt ten opzichte van andere therapeuten. Inge heeft een aanzienlijke impact gehad op mijn herstel en blessure preventie als elite hardloopster en ik ben dankbaar voor haar ondersteuning gedurende de 5 jaar dat ik in Zwitserland woonde.

Contact

afbeelding van telefoon
Telefoonnummer
+31 (0)6 393 727 88
afbeelding van huis
Bezoekers- en postadres
Gerrit van Heesstraat 3
2023 EL
Haarlem